Biorezonanta 9D

Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, dezvoltata pe baza cercetarilor efectuate de Institutele de Psihofizica din Rusia.

Aparatul de biorezonanta consta dintr-un sistem computerizat care poate detecta din timp deficientele sau modificarile patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor sau celulelor organismului.

 

Ce acuratete are acest dispozitiv de biorezonanta?

Acest dispozitiv poate detecta cu mare probabilitate (acuratete intre 80-90%) in faze incipiente, modificarile survenite in starea de sanatate. Pentru comparatie, RMN-ul depisteaza afectiuni de gastroenterologie cu o precizie de 30-34%.

In cazul biorezonantei, examinarea are loc in zona energo-informationala, prin intermediul unor inductoare-receptoare magnetice sub forma de casca.

 

Care este principiul de functionare al biorezonantei?

Pe scurt, in timpul consultatiei, aparatul masoara parametrii de rezonanta si reactanta ai organismului. Prin masuratori electrofiziologice el colecteaza mii de parametrii intr-un timp foarte scurt. Aceste date sunt apoi calculate, analizate si redate intr-o forma familiara medicului de un computer.

In timpul testarii, dispozitivul rezoneaza cu mii de tesuturi, organe, nutrienti, toxine si alergeni intr-o sutime de secunda si inregistreaza valorile la care organismul reactioneaza. Aparatul scaneaza organismul pacientului asa cum un program anti-virus scaneaza un computer, cautand orice fel de virusuri, deficiente, slabiciuni, alergii, anormalitati sau sensibilitati.

 

Prin ce difera biorezonanta fata de celelate metode de diagnostic?

Informatiile furnizate de aparatul de biorezonanta sunt fundamental diferite fata de cele oferite de radiografii, analize de sange etc., din moment ce ne vorbesc despre starea energetica a intregului organism, luat ca un tot, si despre directia in care organismul isi concentreaza energia. Analiza fiind globala in intregul organism si nu doar in cativa ml de sange, are o acuratete mult mai mare, erorile survenind mult mai rar.

Odata masurate nivelurile de vitamine, aminoacizi, nutrienti, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri, sanatatea si echilibrul organelor interne, aparatul compara toate aceste valori cu normele etalon din baza de date. De fapt, el descopera orice lucru care afecteaza starea sanatatea.

 

Care ar fi avantajele acestei metode de diagnostic comparativ cu medicina alopata?

Dintre multiplele avantaje pe care le are biorezonanta, se pot enumera:

de departe, cel mai important avantaj consta in faptul ca aparatul depisteaza din timp anumite boli, cum ar fi cancerul, tumorile, etc., inainte ca acestea sa se manifeste in corpul fizic, avand in vedere ca mai intai dezechilibrul apare in sfera bioenergetica a organismului, si de-abia apoi in corpul fizic. Acest lucru este extraordinar, deoarece permite depistarea din timp a acestor boli cand ele inca nu pot fi detectate prin alte metode de diagnostic, ceea ce permite o excelenta profilaxie a lor.

cea mai mare precizie dintre toate investigatiile cunoscute absolut sigura, neinvaziva si nedureroasa (pacientul sta asezat linistit pe un scaun avand o pereche de casti inductoare pe urechi). Nu necesita pregatiri anterioare economie de timp si bani aduce informatii care s-ar putea obtine doar dupa consulturi la diferiti medici specialisti si analize de la multe laboratoare descopera procesele patologice intr-o faza preclinica a dezvoltarii lor, cand n-au aparut inca simptome si dezechilibre majore, permitand astfel profilaxia si tratamentul precoce ofera o imagine de ansamblu, permitand asocieri tip cauza-efect intre diferitele dezechilibre din organism diagnosticul este ecologic, lipsit de efecte secundare, inclusiv pentru copii, gravide sau pacienti foarte slabiti selectarea individuala a unei combinatii de remedii pe baza rezultatelor obtinute prin analiza computerizata verificarea eficientei oricarui tratament printr-o metoda obiectiva computerizata vizualizabila si de catre pacient

 

Cat de subiectiva este metoda?

Analiza este foarte obiectiva, ea fiind realizata de un dispozitiv medical computerizat. Medicul citeste si pune cap la cap datele oferite de catre computer.

 

Care este atitudinea oficialitatilor medicale vis-a-vis de aceasta metoda?

Practicarea acestei metode este reglementata prin Legea 118/2007 privind organizarea si functionarea activitatilor si practicilor de medicina complementara/alternativa si se incadreaza in categoria 6 numita „Aplicatii bio-electromagnetice si energetice”. Universitatile de Medicina din toata lumea, inclusiv din Romania au inceput sa organizeze impreuna cu Colegiul Medicilor cursuri post-universitare de pregatire pentru „Evaluarea globala energetica si functionala computerizata a organismului (diagnostic si terapie prin biorezonanta)”.

 

Este cumva vazuta negativ sau respinsa de catre bisericile crestine sau alte religii?

Nu, deoarece este metoda pur stiintifica, obiectiva.

 

Este consultatia dureroasa sau produce vreun disconfort?

Nu. Pacientul sta pe un scaun si nu simte nimic.

 

Biorezonanta are efecte secundare, adverse?

Nu. Nici unul.

Este necesara o pregatire prealabila a pacientului inainte de examinare?

Nu. Nu este necesara nici un fel de pregatire. Singura mentiune este ca in timpul examinarii pacientul nu va trebui sa aiba la el telefonul mobil, ce ar putea interfera cu aparatul de biorezonanta.

 

Cat dureaza o consultatie obisnuita?

Intre 15 si 20 de minute, in functie de complexitatea tabloului patologic.

 

In ce consta tratamentul in cazul acestei metode?

Dispozitivul poate executa o terapie cuantica si frecventiala in cursul aceleiasi sedinte, numita metaterapie. Pe langa aceasta corectie energetica, ofera o gama larga de solutii terapeutice alternative din domeniile: medicina naturista, fitoterapie, dietoterapie, homeopatie, psihoterapie si medicina alopata.