Evaluare Quantum Analyzer

Corpul uman este un agregat format dintr-un număr imens de celule ce se află într-o continuă mișcare dezvoltare diferențiere regenerare degenerare. Celulele se reînnoiesc prin diviziune celulară 25 de milioane de celule se divid într-o secundă la un adult iar celulele sângelui se reînnoiesc cam 100 de milioane pe minut. În procesul de diviziune și creștere nucleele și electronii ce orbitează în jurul nucleelor sunt încărcate electric și se mișcă cu o viteză foarte mare emițând constant unde electromagnetice.
Quantum Magnetic Analyzer are ca principiu de funcționare analiza cuantică a rezonantei magnetice (ACRM) si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina bio-informatica inginerie si din alte domenii. Folosind medicina cuantica ca baza teoretica acest echipament electronic colecteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate principalele sale probleme scotand in evidenta recomandari standard de prevenire a bolilor.

Caracteristicii :

Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial. Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95% iar la nivel celular cromozomial microorganisme 80 pana la 85%. Viteza de lucru e remarcabia (de 8-10x mai rapid decat majoritatea aparatelor de biorezonanta folosite in momentul de fata). Totusi aceast aparat nu face parte din clasa instrumentelor medicale.

DM-918B Quantum Magnetic Analyzer genereaza 39 de rapoarte dintre ele cele mai importante sunt:

1.FUNCTIA CARDIOVASCULARA SI CEREBROVASCULARA
2.FUNCTIA GASTROINTESTINALA
3.FUNCTIA INTESTINULUI GROS
4.FUNCTIA HEPATICA
5.FUNCTIA VEZICA BILIARA
6.FUNCTIA PANCREATICA
7.FUNCTIA RENALA
8.FUNCTIA PULMONARA
9.SISTEM NERVOS
10.BOLI OSOASE
11.DENSITATE OSOASA MINERALA
12.BOALA OSOASA REUMATOIDA
13.INDEXUL CRESTERII OSOASE
14.GLICEMIA
15.OLIGOELEMENTELE
16.VITAMINELE
17.AMINOACIZII
18.COENZIMELE
19.SISTEM ENDOCRIN
20.SISTEM IMUNITAR
21.FUNCTIA TIROIDIANA
22.TOXINELE
23.METALELE GRELE
24.ALERGIILE – 1
25.ALERGIILE – 2
26.OBEZITATEA
27.PIELEA
28.OCHII
29.COLAGENUL
30.CANALE SI COLATERALE
31.FRECVENTA CARDIACA SI CREIERUL
32.LIPIDELE SANGUINE
33.PROSTATA
34.FUNCTIA SEXUALA MASCULINA (barbat) GANDELE MAMARE (femeie)
35.SPERMA SI MATERIALUL SEMINAL
36.ELEMENTE ALE CORPULUI UMAN
37.RAPORT CUMULATIV – SFATUL EXPERTULUI